Helgedal Borettslag

Midt mellom Moss og Rygge

AL Helgedal Borettslag har totalt 125 utleieplasser ved parkeringshuset (38 plasser på tak, 81 plasser inne og 6 plasser uten strøm/ute).


Leiepris pr. mnd. er som følger (nye takster fra 1. oktober 2018):

Kr. 200,- pr. mnd. for plass uten strøm/ute
Kr. 300,- pr. mnd. for takplass
Kr. 400,- pr. mnd. for plass inne

 

Tillegg for lading av el- og hybridbil (nye takster fra 1. oktober 2018):

Kr. 150,- pr. mnd. for ladbar hybridbil
Kr. 300,- pr. mnd. for EL-bil


Søknad om parkeringsplass

For å søke om parkeringsplass må du bruke søknadsskjemaet som du finner under menypunkt ”skjemaer”. Når du har fylt ut søknadsskjemaet så skal dette leveres i postkassen på kontorbygget vårt (taket på parkeringshuset), eller at du sender det pr. e-post (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.).


Maks 1 plass pr. andel

Da det er begrenset antall utleieplasser, så er det bestemt at en andelseier maks kan leie en parkeringsplass. Skulle det på et tidspunkt være ledig plasser ved parkeringshuset, da vil det være anledning å leie plass nr. 2 for ett år om gangen.

NB! Vi gjør oppmerksom om at det kan være lang ventetid på parkeringsplass, og særlig gjelder dette plasser inne. Søknad om plass blir lagt inn etter søknadsdato. Ønsker du å vite hvordan du ligger an i søknadsprosessen, da tar du kontakt med styrets kontaktperson for parkeringshuset som du finner under menypunkt ”Styret”.